24.1.08

Gaza

Faré igual que la comunitat internacional:

NO COMENT

3 comentarios:

Anónimo dijo...

jove, socialista... revolucionaria... interessant!! però estaria bé que possesis alguna foto teva dona, no és pas maxisme ni res d´aixo és simple curiositat

Estrella dijo...

Una foto meva pq la vols?
I si parlem de curiositat, tu qui ets anonim?

Anónimo dijo...

Si, jo et parlo de noms. Primerament perquè no recolzo directament cap ideología concreta, m'agrada estudiar tant el feixisme, com el nazisme, el comunisme, l'anarquisme, etc. El post sobre el feixisme simplement respòn a la meva convicció que només es ténen en compte els aspectes pràctics i no els teòrics, cosa que sí es fa amb el comunisme. L'únic "feixista" per qui sento certa admiració és per José Antonio, admiració que també sentien polítics d'esquerres com per exemple Indalecio Prieto.

I el feixisme no ha sigut l'ideologia que més morts ha causat, ni de lluny! L'únic règim purament feixista que ha existit ha estat el de Mussolini, i els seus morts ascendeixen a 400 mil. Si vols, podem incloure el nazisme en el sac del feixisme (cosa no del tot correcte, però bé...), llavors podríem dir que el feixisme ha mort uns 8 milions de persones. Vols pujar la xifra? bé, diguem-ne que n'ha mort 10 milions, d'acord? Doncs el comunisme n'ha mort, a Rússia, 66 milions, a China, uns 45 milions (només en l'època de Mao Zedong), a Cambodja, uns 2-3 milions... Els historiadors imputen al comunisme un nombre de víctimes d'entre 85 i 100 milions. Moltíssimes més que el nazisme. I a Rússia no va ser només Stalin. El vostre estimat Lenin va ser l'artífex de les cheques, del KGB (La Gestapo comunista), dels camps de concentració, de la tiranía i la opressió.
El feixisme va comtre moltes atrocitats...atrocitats minúscules al costat de les matançes comunistes. Aquesta estrelleta que portes a l'avatar està més tacada de sang que la mateixa esvástica.