22.3.08

Xina 2008

Que a la Xina hi ha dictadura ja ho sabiem.
Que no s'hi respecten els drets humas fa molts anys que també se sap.
Que van ocupar el Tibet i no permeten els costums i culte dels tibetans també ho sabiem.
I que el creixement desmesurat de la seva indústria és feia sense cap respecte pels treballadors ni pel medi ambient també ens ho podiem imaginar.
Em pregunto per qué collons el COI va donar les olimpiades a Pekin?
Penso que és molt trist que tot això (que ja sabiem) surti ara a primera plana només degut a que hi ha esportistes que es negen a anar a competir a les olimpiades, peró potser servirà per que s'intenti posar fre a aquesta dictadura que no respecta la vida de les persones i que està matant el nostre planeta.

10 comentarios:

Anónimo dijo...

I després de totes aquestes barbaritats, encara ets socialista???

Anónimo dijo...

jeje... carles carles...res no és perfecte, o millor dit..res és exactament com un voldria que fos, però no per això es deixa de somiar i tenir un ideals.
nen per cert, m´ha trucat en felix i em quedat que baixarieu aquest dissabte a vic, a mi em va bé.

Bé Estrella, de tant en tant també visito el teu blog ehhh, que no sigui dit.

pamploneros-vic

un petó

Estrella dijo...

Salud i gràcies els comentaris.

Anónimo dijo...

El sistema xinès no en té res, de socialista. És una desviació absolutament contrària als principis de llibertat, igualtat i solidaritat que defensem els socialistes. D'altra banda, a aquest post, que em sembla molt adequat, jo hi afegiria una pregunta per als benpensants que ara semblen haver descobert la causa tibetana... on sou quan toca mobilitzar-se a favor del Sàhara Occidental, de Palestina o del poble maputxe?

Anónimo dijo...

Respecto totes les sensibilitats, només faltaria, però em molesta la gent d'esquerres del tipus Sabina/Almodovar/Serrat que perden el cul per causes llunyanes (segurement justes, no dic pas que no) i callen o miren cap un altre costat quan Catalunya és insultada i vilipendiada per gurús del socialisme del tipus Alfonso Guerra,José Bono, entre d'altres. On és llavors la solidaritat i la justícia social???

Estrella dijo...

Carles, el que està passant ara a la Xina i el que hi passarà els pròxims anys ens afecta més a tu i a mi del d'entrada pot semblar-te. L'economia mundial i el medi natural ens afecta directament. La repressió del Tibet i el no respecte dels drets humans afecta les nostres consciències. I un tio catalanista com tú ho hauria de veure clar.

Anónimo dijo...

Ho veig clar i ho denuncio aquí i la Xina (i no és un acudit). Només intento posar sobre la taula les incoherències de les esquerres que des d'una suposada superioritat moral em posen de mala llet, diga'm raro.

Estrella dijo...

Raro

Anónimo dijo...

uffffff, veig feeling entre el tal carles i l´estrella.

crec que haurieu de quedar per fer unes copetes i llimar diferències... vés a saber el que en podria sortir....

Anónimo dijo...

Raro, raro i raro com diria en Papuchi???????